#tukijat-tuotteiden toimitusehdot (voimassa 21.03.2020 alkaen)

Myyjä: Sawotta / Marktom Oy

Y-tunnus 2302232-5

Tilauksien hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan SAWOTTAN verkkosivujen kautta tilauslomakkeella. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostiin, josta käy ilmi tuotteet ja hinta postikuluineen. Maksu suoritetaan sähköpostissa tulevan tilausvahvistuksen mukaisesti. Postitamme tuotteet saatuamme maksusuorituksen. Tuotteet pyritään toimittamaan 7 arkipäivän kuluessa maksusuorituksesta. Mikäli toimituksessa on myyjästä johtuvia ongelmia, otamme yhteyttä.

Toimitamme tuotteen lähimpään postiisi tai muihin postin vastaanottopalveluihin. Toimitusmaksu on 4,9 euroa.

Tutustu toimitusehtoihin ja tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen sekä tarkasta lopullinen hinta ennen kuin hyväksyt ostoskorissa tilauksen.

Pyydämme tarkistamaan tuotteen/tuotteet heti saatuanne ja ilmoittamaan mahdollisista puutteista 14 vuorokauden sisällä osoitteeseen info@sawotta.fi. Viallisilla taoi väärällä tuotteella on 14 vuorokauden (tuotteen vastaanotosta) vaihto- ja palautusoikeus. Otamme yhteyttä ja sovimme tarvittavista järjestelyistä.

Palautettavat tuotteet on lähetettävä samassa tai vastaavassa paketissa takaisin. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Myyjällä on oikeus arvonalennukseen mikäli tuotteessa on ostajasta johtuvia vikoja. Palautus on maksutonta.

Suoritamme lahjoituksen seuraavaan kuukauden alussa ilmoittamallesi organisaatiolle.