SAWOTTAN TARINA

Yrityksen tarina alkoi tarpeesta, joka koettiin olevan akuutti lasten ja nuorten liikkumisessa. Harrastusten ja muut liikkumiseen mahdollistavat kustannukset ovat nousseet todella korkeiksi, mikä karsii harrastajamääriä.

Tähän haluttiin kehittää tehokas palvelumalli, mikä tuo yritysten resurssit paremmin seurojen saataville, samalla syventäen heidän yhteistyötään. Palvelumallimme on yksinkertainen, etsimme toimeksiantoja joista yksityishenkilöt, yritykset, seurat ja järjestöt pystyvät valitsemaan omiin resursseihin ja taitotasoon sopivimman työt.

Palvelumallia pilotoitiin vuosina 2018-2020, minkä aikana saavutettiin todella positiivisia tuloksia ja paljon hyvää palautetta. Keräsimme pelkästään kahdella eri pilottikampanjalla yli 20 000 € edestä tuottoja muutamalle eri joukkueelle.

Tämä ja edelleen kasvava intohimomme tekemiseen tulee näkymään vieläkin vahvemmin tulevaisuudessa. Yritys sai virallisesti alkunsa vuoden 2020 alussa ja ELY:n tullessa mukaan tukemaan palveluamme saimme vahvan uskon myös ulkopuolelta, että Sawottaa tarvitaan suomalaisessa yhteiskunnassa.

SAWOTTA HALUAA YHDISTÄÄ APUA TARVITSEVAT JA ANTAA VALINNAN VAPAUDEN JOKAISELLE; MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN TYÖTÄ TEKEE

KORONAVIRUS MUUTTI SUUNNITELMIA...

Alkuperäisenä tarkoituksena oli palvelumme avulla alkaa tukemaan yhteisöjen varainhankintaa ja ohjata tekemistä kustannusten osilta.

Suomen ja koko maailman tilanteen muututtua äkillisesti viruspandemian vuoksi näimme tarpeelliseksi käynnistää toiminta etuajassa. Näkökulmaa vain piti muuttaa, jotta voimme auttaa apua tarvitsevia ihmisiä palvelumallimme avulla.

Julkaisimme ilmaisen palvelualustamme, jonka avulla arkeen apua tarvitsevat ihmiset ja yrittäjät löytäisivät toimijat, jotka puolestaan etsivät lisätöitä ja -tienestiä.

#TUKIJAT -hyväntekeväisyysprojekti seurojen tueksi

Urheilun ystävinä ja kannattajina huoli seurojen tilanteesta vaivasi meitä ja halusimme edelleen auttaa myös urheilutoimijoita. Tilanteen muuttuessa heidän auttamiseen piti myös kehittää uusi avustusmalli. Tästä syntyi Sawottan #tukijat -hyväntekeväisyysprojekti.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Puhelin:
044 0605 609

Facebook:
@sawottapalvelut

@tukijat

Instagram:

@sawottapalvelut

@tukijatsuomi

LinkedIn:

@sawottapalvelut

Twitter:

@sawottapalvelut

Laskutus:

Marktom Oy

Y-tunnus: 2302232-5

Vappulantie 49, 15540 Lahti

Sähköpostilaskut: info@sawotta.fi

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003723022325

Verkkolaskuoperaattori: Maventa

Operaattorin välittäjätunnus: Maventa / 003721291126HALUATKO LISÄTIETOA?

OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ!